CIMG3224.jpg

Referenser

Här visar jag ett urval av hemsidor jag gjort. Du kan klicka på bilderna för att besöka webbplatsen "live". För ytterligare kontaktpersoner som kan lämna referenser om mig är du välkommen att höra av dig.

Välkommen att höra av dig för offert och förslag på just dina sidor!

 • Klavreströms vandrarhem

  En sida med många vackra bilder i olika bildspel. Sidan är responsiv så den anpassar sig till dator, mobil och surfplatta.

  För referenser kontakta Peter Bergstrand, tfn 070-854 09 44.

 • Kjells Fastighetsservice

  Nyhetsflöde på startsidan samt undernivåer på rubrikerna. Kjells Fastighetsservice anlitar mig för uppdateringar och nyheter på hemsidan samt annonser, visitkort, kuvert, mallar med mera.

  För referenser kontakta Pia Johansson, telefon 0383-163 32.

 • Fermat

  Sidan vänder sig till ungdomar som spelar stråkinstrument. Syftet är att inspirera till övning. Besökarna kan skicka in länktips, skriva i gästbok och rösta. Filmklipp visas på sidan och nyheter/fakta. För referenser kontakta Monika Gango, tfn 073-836 00 25.

 • Grönt & Rent i Småland

  Sidan listar produkter och priser och ger besökaren möjlighet att beställa via ett vanligt enkelt formulär. Nyhetsflöde och sökfunktion. För referenser kontakta Håkan Ljunggren, tfn 0383-919 90.

 • Externia Bygg & Bemanning

  Fasta rubriker, nyhetsflöde, sökfunktion samt sidor där de anställda kan logga in för att lämna tidrapporter. För referenser kontakta Jouni Tikkanen, tfn 070-207 18 40.

 • Highland Grand Dancers

  Jag är aktiv i föreningen och jobbar ideellt med hemsidan som jag byggt från grunden. Sidan har bland annat nyhetsflöde, medlemssidor som kräver inloggning samt olika länklistor.

 • Vetlanda Djurklinik

  En sida med ett antal fasta rubriker samt två olika nyhetsflöden. Flera nivåer på rubrikerna, se "Kliniken" där en undermeny fälls ut. För referenser kontakta Lena Mattsson, tfn 0383-177 80.

 • Violinateljé Jönköping-Huskvarna

  Sida med nyheter och ett antal fasta sidor. Jag hjälper även företaget med e-postutskick, inbjudningar och information i pdf-format. För referenser kontakta Monika Gango, tfn 073-836 00 25.

 • Yachtstuff
  Yachtstuff

  Visning av produkter, nyheter och beställningssida. Sidan är vilande liksom företaget. För referenser kontakta Jan Molander, tfn 070-289 90 54.

 • Trådslöjd Ewa Österberg

  Ewa Österberg fick hjälp att anpassa en av mallarna som erbjöds av det webbhotell hon anlitar. Hon kan enkelt lägga till egna sidor vid behov. För referenser kontakta Ewa Österberg, tfn 070-258 89 93.

 • Vetlanda Paintball

  Vetlanda Paintball fick hjälp med att anpassa en befintlig mall enligt deras önskemål med annan bakgrund och fler bilder. Jag har även hjälpt till med texter, affischer och informationsblad. För referenser kontakta Tony Fredriksson, tfn 070-674 55 20.

 • BM Broderier

  En lite enklare sida med många bilder i bildspel. Rutan Aktuellt uppdateras av kunden själv. För referenser kontakta Britt-Marie Ney, telefon 0383-304 33.

 • Evas Kroppkakor

  Sidan har en ruta med Aktuellt där nyheterna listas. Vi har också länkat in Facebookflödet från företagets Facebooksida. Bildspel på flera sidor för att visa upp produkterna. För referenser kontakta Bo Olsson, telefon 0485-720 15.

 • Nordic School of Feng Shui
  Nordic School of Feng Shui

  En omfattande hemsida med många menyobjekt och möjlighet att anmäla sig till kurser och utbildningar via formulär direkt på hemsidan. Sidan är responsiv och anpassar sig automatiskt efter mobil, dator och surfplatta.

  För referenser kontakta Susanna Utbult, tfn 070-450 57 14.